exclusief verdeler van

solargardarmorcoatprofessionals choice
bestelonline
 
 
Zon- en warmtewerende folies.

"In minder dan géén tijd bespaart u vele EURO's aan afkoeling en verwarming van uw ruimtes!"

De zon… bron van welzijn maar… te veel is te veel.
Steeds meer worden grote glaspartijen verwerkt in gebouwen, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie van bestaande gebouwen. Steeds wordt glas geïntegreerd om maximum te profiteren van het natuurlijk zonlicht.

Al te vaak echter, worden de nadelige gevolgen van overmatig (zon)licht over het hoofd gezien; zoals daar zijn: oververhitting, ongewenst lichtinval op beeldschermen, verkleuring van interieurs en geëtaleerde waren, enz.
Iedereen – van consument tot multinational in alle sectoren – krijgt vroeg of laat te maken met één van deze nadelen van overvloedig zonlicht.

PROGLASS BELGIUM kan in vele gevallen een oplossing bieden voor het gestelde probleem. Getuige hiervan is onze referentielijst, samengesteld uit een waaier aan klanten uit alle sectoren van de economie.

De beste reclame voor de aangebrachte folie is zijn onmiddellijk resultaat. De klant is direct overtuigd en ondervindt aan den lijve de voordelen van de folie.
Méér nog, op lange termijn ondervindt de klant het ook aan zijn elektriciteitsrekening. Deze daalt immers gevoelig door de besparing aan afkoeling en verwarming van de ruimtes.

Jaar in jaar uit houden deze glasfolies, door hun isolerende eigenschappen, het binnenklimaat in uw woning of kantoor aangenaam.
Een aardig voordeel van de meeste zonwerende folies is dat ze de schittering op beeldschermen aanzienlijk verminderen, vaak tot maar liefst -90%.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:
• dalend energieverbruik (airco)
• stijgend werkrendement
• aangename binnentemperatuur
• aangename lichtinval (geen hinderlijke schittering)
• meerwaarde gebouw/woning
• direct resultaat

in ons gamma van SolarGard kunnen wij ook isolerende folies aanbieden.

zuurtags - reportage - tvbrussel

 

Rubenshuis Antwerpen
Meer lezen...

 

IPES gebouw St-Denijs Westrem
Meer lezen...

 

Koninklijke Vlaamse Schouwburg

 

NMBS Hasselt

 

St. Johns international school Waterloo

 

Fortis AG Roeselare

 
 

  © PROGLASS Belgium 2008 - info@proglass.be - www.proglass.be - ontwerp bthere.be